" DOUBLE STEMCELL TERBAIK DI PASARAN "
 PhytoCell Double Stem Cell™

Ramuan Utama:
Sel Stem Epal PhytoCellTec™, Sel Stem Anggur PhytoCellTec™, Ekstrak Acaiberry, Blueberry.

Kuantiti:
1 Pek (Kotak) - 14 Sachets


Harga Pasaran:RM250 Untuk Setiap Pek.

Khasiat dan kebaikan double stemcell

Telah Terbukti Setakat Ini Bahawa Produk Kesihatan Berasaskan TeknologiApple Stem Cell Dari 
Switzerland Ini Banyak Membantu Ramai Pengguna Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Membantu 
Merawat Penyakit. Tetapi Dengan Bantuan R&D Serta Penyelidikan Berterusan Oleh Mibelle 
Biochemistry, Switzerland Telah Menghasilkan Satu Lagi Penemuan Terbaru Iaitu Grape Stem Cell
Berasaskan Teknologi PhytoCellTec Solar Vitis. Ianya Berupaya Memberikan Perlindungan UV Serta 
Kaya Dengan Kolagen Untuk Membantu Mengekalkan Kesihatan Kulit Dari Luar Dan Dalam
Manakala Ramuan Ekstrak Acaiberry Dan Blueberry Yang Tinggi Tahap Antioksidan Pula Berupaya
Menyingkirkan Radikal Bebas Serta Kaya Dengan Khasiat Vitamin Untuk Kesihatan Tubuh Badan.


Picture

Secara Ringkasnya Produk PhytoCell Double Stem Cell Adalah Dirumus Khusus Untuk Anda Yang 
Amat Mementingkan Penjagaan Kecantikan Dan Kesihatan Diri. Double Stem Cell Berupaya 
Membantu Meningkatkan Tahap Kesihatan Serta Merawat Penyakit Disamping Mengekalkan 
Keremajaan Kulit Dengan Melambatkan Penuaan.
Amat Sesuai Dan Disyorkan kepada Anda Yang Mahu Sentiasa Kelihatan Cantik, Awet Muda, 
Nampak Sihat Dan Bertenaga Selalu.
Kini Dengan Harga Yang Lebih Murah Semua Orang Mampu Memiliki Tubuh Yang Sihat, 
Cantik Menawan Serta Meningkatkan Tahap Keyakinan Dan Penampilan Diri!. Anda PATUT 
MENCUBA SENDIRI KHASIAT DAN KESAN PhytoCell Double Stem Cell YANG KETARA...!  

Produk Kecantikan Dan Kesihatan PhytoCell Double Stem Cell

PHYTOCELL DOUBLE Stemcell™ adalah kombinasi terkini Swiss PhytoCellTec™ MalusDomestica (Sel Stem Epal) dengan  teknologi Swiss PhytoCell™ Solar Vitis (Sel Stem Anggur). diperkaya dengan Acaiberry dan blueberry untuk menyuburkan kulit anda dari dalam serta memberikan hasil yang ketara. 


Produk DOUBLE Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh badan agar sentiasa cergas dan bertenaga menjalani aktiviti harian. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.


PhytoCellTecMalusDomestica - selinduk daripada buah epal 
Uttwiler Spatlauber adalah nama pokok epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun ke 18 mempunyai keupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama daripada jenis-jenis lain, pokok epal ini hampir pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan sains di Mibelle Biochemistry membuktikan bahawa dengan tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada banyak sel-sel stem manusia yang menakjubkan sehingga 80% adalah formula rahsia yang kaya dan terkenal. 

Epal ini tidak sama seperti yang terdapat di pasaraya atau kedai-kedai, ia mengandungi antioksidan yang tinggi, jika buah epal ini jatuh ke tanah, ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 4 hingga 6 bulan dan juga jika pokok atau buahnya tercedera, ia akan pulih dengan cepat. Antara mereka yang telah menggunakan teknologi Sel Stem Epal dalam penjagaan kesihatan mereka seperti Michelle Obama, Jennifer Lopez dan Helen Mirren.

PhytoCellTec™ Solar Vitis - selinduk daripada buah anggur  

PhytoCellTec TM Solar Vitis - selinduk daripada buah anggur  


Stem Cell daripada anggur Gamay Teniturier Freaux. Gamay ialah  sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis. Ia Mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV. Ia merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dan gebu. Aktiviti sel stem kulit adalah factor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis kedua-dua melindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem epidermis - walaupun dalam kes-kes tekanan yang disebabkan oleh UV.

Acaiberry

Dianggap sebagai beri kecantikan dari Amazon. Acai adalah padat dengan sebatian yang membuat badan terasa dan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan kebanyakan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksidan ginkgo dan 33 kali antioksidan wain merah. Bahkan ia bukan sahaja antioksidan, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta Vitamin A, B1 dan E.


Dari sudut pandangan kesihatan, kelebihan Acai adalah amat mengkagumkan, antaranya:
  • Berat badan - meningkatkan metabolism dan menyingkirkan bahan buangan dan toksin yang banyak. 
  • Tenaga yang berpanjangan - berehat dengan lebih baik, bangun dengan lebih segar. 
  • Melancarkan peredaran darah, tumpuan dan ingatan - boleh meningkatkan peredaran darah ke otak supaya mampu beroperasi dengan lebih berkesan di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental. 
  • Kulit yang lebih berseri - sebatian yang unik dan antioksidan menjadikan kulit dengan lebih muda dan segar. Merendahkan kolesterol, menguatkan jantung.

Buah Blueberry

Buah Blueberry merupakan penjana Anti Pengoksidaan yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Blueberry mempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan untuk anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menengangkan serviks/ payu dara, perlindungan sistem jantung, peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menyokong saluran darah, mengelak daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolestrol dalam badan.


Buah yang tumbuh dimusim panas di Amerika Utara ini tumbuh secara liar seperti semak samun tetapi banyak sekali khasiat yang terkandung didalamnya. Selain buahnya, daun dan akar juga amat berkhasiat untuk kesihatan manusia. Banyak dihasilkan dalam bentuk serbuk teh!